Vulin ponosan na obeležavanje NATO bombardovanja

Izvor: Mondo, 23.Mar.2017, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin ponosan na obeležavanje NATO bombardovanja

Ministar za boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da je ponosan što je obeležavanje Dana sećanja na žrtve agresije NATO postalo tradicija.

Foto: tanjug / ministarstvo za rad/ bb Vulin na grobu Slobodana Miloševića

"Ponosan sam što je od kad je Aleksandar Vučić premijer obeležavanje početka NATO agresije postala tradicija. Građanima će se obratiti preživeli mašinovođa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << premijer Aleksadar Vučić. Pozivam građane da zajedno obeležimo ovaj datum", rekao je Vulin Radioteleviziji Srbije.

Vulin je podsetio da će ceremonija obeležavanja godišnjice bombarovanja početi verskim obredom u 10.40. kada je pogođen voz sa civilima kod Grdelice.

Posle toga će se građanima obratiti mašinovođa gađanog voza, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vulin: Obeležavanje Dana sećanja na žrtve agresije tradicija

Izvor: RTS, 24.Mar.2017, 05:03

U petak se u Grdeličkoj klisuri održava centralna državna ceremonija povodom obeležavanja Dana sećanja na stradale u NATO agresiji. . Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.