U Podgorici danas okrugli sto: „Crna Gora i NATO“

Izvor: Vostok.rs, 01.Dec.2015, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Podgorici danas okrugli sto: „Crna Gora i NATO“

01.12.2015. -

Mirovni pokret „Ne u rat – ne u NATO“ i Udruženje „Evroazijski bezbjednosni forum“ organizovaće danas u Podgorici okrugli sto na temu „Crna Gora i NATO“.

U radu okruglog stola učestvovaće: Gojko Raičević, predsjednik Mirovnog pokreta „Ne u rat – ne u NATO“, prof. dr Mitar Kovač, general-major u penziji i direktor udruženja „Evroazijski bezbjednosni forum“, prof. dr Spasoje Mučibabić, general-major u penziji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Andrija Mandić, predsjednik Nove srpske demokratije i član Predsjedništva Demokratskog fronta i Stojan Batinić, brigadni general u penziji.

Na skupu će govoriti: Milan Knežević, predsjednik Demokratske narodne partije Crne Gore i član Predsjedništva Demokratskog fronta, Borivoje Orović, pukovnik u penziji, Slaven Radunović, potpredsjednik Nove srpske demokratije i predsjednik Odbora za evropske integracije u Skupštini Crne Gore, mr Milenko Savov Lalović, pukovnik u penziji, Boško Vukićević, osnivač „Pokret Sloboda narodu“ i prof. dr Vladimir Božović, profesor na Prirodno matematičkom fakultetu i predsjednik Izvršnog odbora Matice srpske – Društvo članova u Crnoj Gori.

Okrugli sto će se održati u prostorijama Matice srpske, Rimski trg, br.50, s početkom u 11 časova. Nakon završetka konferencije, učesnici će odgovarati na pitanja novinara.

 


Pogledaj vesti o: NATO,   Penzija

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.