Šta NATO misli o Putinu?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta NATO misli o Putinu?

Komandant NATO snaga u Holandiji general Hans Lotar Domrese izjavio je da ruski predsednik Vladimir Putin ima čvrste stavove, ali i da je "kockar".

Domrese je, u intervjuu za nemački časopis "Fokus onlajn", rekao da ruski lider razmišlja unapred i da je u stanju da predvidi situaciju, ali je i upozorio da voli da se "kocka", što kako kaže, može biti opasno.

Domrese je rekao da ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << NATO, a ni on lično ne smatraju Rusiju neprijateljem, i istakao da niko u Savezu nije zainteresovan za vođenje rata, već da je svrha njihovog postojanja odbrana zemalja članica.

General je, međutim, zabrinut zbog potencijalne spremnosti predsednika Putina da iskoristi nuklearno oružje protiv NATO trupa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Komandant NATO: Putin čvrst, ali voli da se kocka

Izvor: Blic, 25.Maj.2015

Komandant NATO snaga u Holandiji general Hans Lotar Domrese smatra da ruski predsednik Vladimir Putin zna da predvidi situaciju, ali da se suviše "kocka"...Domrese je zabrinut zbog "potencijalne spremnosti Vladimira Putina da iskoristi nuklearno oružje protiv NATO trupa"...On za nemački časopis "Fokus...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.