Simboli na novoj klinici u Nišu pripadaju katoličkom Malteškom redu koji su verni papi NATO i UN! (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 29.Nov.2014, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simboli na novoj klinici u Nišu pripadaju katoličkom Malteškom redu koji su verni papi NATO i UN! (VIDEO)

Pošto su sad svi odjedanput u režimskim medijima naprasno izgubili sećanje, red je da vam objasnimo čija je to simbolika na novoj klinicu i Nišu.

...
Ta simbolika pripada katoličkoj organizaciji poreklom sa Malte koja je poznatija kao vitezovi Malteškog reda. To je tajno društvo iz ogranka jezuitske organizacije Katoličke crkve.


 
Svi članovi Malteškog reda polažu zakletvu papi na vernost, član su Ujedinjenih nacija i NATO >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << pakta. Reč je o RELIGIOZNOM tajnom društvu koji od sredine 19. veka svoje sedište ima u Rimu. Jedna od glavnih poluga Katoličke crkve i globalističkih međunarodnih organizacija su vitezovi Malteškog reda.



Jedan od poznatijih članova tog reda je i Havijer Solana bivši gensek NATO pakta koga su Srbi upamtili po Milosrdnom anđelu. Valjda je sada malo jasnije odakle toj operaciji bombradovanja Srbije ime Milosrdni anđeo. Slučajno, zar ne?


U Srbiji je pripadnik tog reda i princ Aleksandar Karađorđević i beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar. Pripadnici reda su veoma aktivni u vojnoj industriji, inflitrirani su duboko u masoneriju i ostala tajna društva, i udarna su pesnica Katoličke crkve kada je svejeres ekumenizama u pitanju.






U Srbiji su veoma uspešno inflitrirali Srpsku pravoslavnu crkvu, delove masonerije, državnog aparata i u svoje kolo su uvukli veliki broj „srpskih intelektualaca“ a sve sa ciljem unijaćenja pravoslavnih. Mnogu su u vrhu SPC prodali su Sveotačko predanje za polovne škode oktavije tako da im ne smeta prisustvo simbola katoličkog papskog reda na državnim institucijama u i pravoslavnim hramovima.



Krst koji se nalazi na ulazu u novu kliniku u Nišu jeste stilizovani krst ali stilizovani krst vitezova Malteškog reda. Članovi tog reda su podeljeni u tri staleža, redovnike (monahe), laike, plemiće i neplemiće. Malteški vitezovi danas imaju diplomatske izbore sa 75 zemalja i statični su posmatrač u Ujedinjenim nacijama.
 
Čudno je kako su najedanput srpski režimski mediji izgubili pamćenje pa zaboravili koliko su proteklih godina objavili tekstova koji su bili svojevrsna promocija ovog katoličkog papskog reda u Srbiji. Pogledajte veze sa tekstovima koje su režimski mediji objavljivali:

Večernje Novosti
Blic
Politika
foto: Malteški vitezovi Srbije, Agencije

Izvor: Srbija danas

Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.