Prolazak konvoja NATO ohrabrenje za Istočnu Evropu

Izvor: Akter, 31.Mar.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prolazak konvoja NATO ohrabrenje za Istočnu Evropu

Vrhovni komandant NATO-a u Evropi rekao je danas da je prolazak konvoja američkih snaga kroz istočnu Evropu ima za cilj da se tamošnji saveznici ohrabre, da vide da imaju podršku, i da se uvežbaju malo korišćene veštine

General Filip Bridlav je tokom posete Bukureštu izjavio da su tokom prolaska isprobane mnoge stvari koje se "nisu dugo radile u NATO.., kao što je prelazak preko nekoliko graničnih prelaza >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i utvrdjivanje koji mostovi mogu da podnesu težinu vozila".

Konvoj je krenuo prošle nedelje iz Estonije i prošao kroz Letoniju, Litvaniju, Poljsku, Češku, i vraća se u bazu u Nemačkoj.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Bridlav: Prolazak konvoja NATO predstavlja ohrabrenje za Istočnu Evropu

Izvor: Blic, 31.Mar.2015

Vrhovni komandant NATO u Evropi Filip Bridlav rekao je danas da je prolazak konvoja američkih snaga kroz istočnu Evropu ima za cilj da se tamošnji saveznici ohrabre, da vide da imaju podršku, i da se uvežbaju malo korišćene vojne veštine...On je tokom posete Bukureštu izjavio da su tokom prolaska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.