Prekinuli Vuka Jeremića: Napolje, NATO fašisti!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinuli Vuka Jeremića: "Napolje, NATO fašisti"!

Incident na Debati o američkoj spoljnoj politici i ulozi SAD-a u savremenim međunarodnim odnosima koja se održava u Beogradu.

Grupa od pet-šest mladića u belim majicama na kojima je pisalo "OUT AMERICA" i "Novi SKOJ pokret" prekinula je uvodnu reč koju je držao predsednik Centra za održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić.

Protestanti su se okrenuli prema novom američkom ambasadoru Kajlu Skotu i uzvikivali: >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "NATO fašisti, ovde vam nije mesto!"

Nakon kraćeg incidenta, obezbeđenje je reagovalo i izvelo ih iz hotela u kojem se održava debata, a ispred ih je sačekala patrola policije. Grupa je trenutno na ispitivanju.

"NATO ne čine fašisti. Da bi ušao u NATO moraš da budeš demokrata", odgovorio im je dekan elitne "Flečer" škole Džejms Stavridis.

U sali se u trenutku incidenta nalazilo skoro 1.000 ljudi, među kojima je bio i drugi čovek ruske ambasade, kao i veliki broj istaknutih svetskih diplomata.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.