Oland: Svi moramo da radimo na smirivanju situacije

Izvor: Studio B, 25.Nov.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oland: Svi moramo da radimo na smirivanju situacije

Francuski predsednik Fransoa Oland izjavio je danas da svetske sile moraju da sarađuju da bi sprečile dalje pogoršanje odnosa između Rusije i članice NATO Turske, nakon što su turske snage oborile ruski avion.

"Svi moramo da radimo na smirivanju situacije", rekao je Oland na zajedničkoj konferenciji za novinare sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, koja je u poseti Parizu.

EU mora da pruži dodatnu podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Turskoj po pitanju zbrinjavanja izbeglica koji beže iz ratnih područja, preneo je Rojters.

Merkel je rekla da taj incident ne bi trebalo da utiče na diplomatske napore za rešavanje sirijske krize, naveo je Tas s.

Nemačka kancelarka je ranije na glavnom trgu u Parizu odala poštu ubijenima u napadima 13. novembra, gde je položila belu ružu, naveo je AP.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OLAND: Svi moramo da radimo na smirivanju situacije

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015

PARIZ - Francuski predsednik Fransoa Oland izjavio je danas da svetske sile moraju da sarađuju da bi sprečile dalje pogoršanje odnosa između Rusije i članice NATO Turske, nakon što su turske snage oborile ruski avion..."Svi moramo da radimo na smirivanju situacije", rekao je Oland na zajedničkoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.