Obeležen Dan sećanja na poginule gardiste i pacijente

Izvor: Blic, 20.Maj.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležen Dan sećanja na poginule gardiste i pacijente

Član Gradskog veća Stevo Tatalović položio je danas venac povodom Dana sećanja na poginule gardiste i pacijente KBC "Dr Dragiša Mišović"” u NATO bombardovanju SR Jugoslavije, 1999. godine.

On je istakao da se ovaj tragičan dogadjaj nikada ne sme zaboraviti, upravo da bismo kao nacija znali kako da se ponašamo u budućnosti i dodao da taj postupak bez ljudskosti treba da bude opomena i onima koji su taj bezumni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << napad izvršili, preneo je Beoinfo.

Vence su, ispred KBC „Dr Dragiša Mišović”, položili pripadnici Gardijske brigade Vojske Srbije, osoblje bolnice, kao i rodbina i prijatelji nastradalih vojnika i civila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Obeležena godišnjica bombardovanja KBC "Dragiša Mišović"

Izvor: RTS, 20.Maj.2017

Polaganjem venaca na spomen obeležje ispred Kliničko-bolničkog centra "Dragiša Mišović" u Beogradu, danas je obeležena godišnjica stradanja gardista Vojske Jugoslavije i pacijenata te zdravstvene ustanove tokom NATO agresije 1999. godine. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.