NE ZNA SE DA LI ĆE ZAVRŠITI MANDAT: Erdogan je teško bolestan?!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ZNA SE DA LI ĆE ZAVRŠITI MANDAT: Erdogan je teško bolestan?!

Pretpostavke o Erdoganovoj bolesti počeli su pre tri godine, kada su svi svetski mediji pisali o njegovom zdravstvenom stanju, ali je kabinet turskog premijera takve navode dematnovao.

Sukob između Rusije i država članica NATO nastao je zbog odluke Turske da nanišani i gađe ruski bombarder "su 24", aokidač je povukao turski premijer Redžep Tajip Erdogan, koji se suočava sa veoma teškom bolešću. Kaka saznajemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz diplomatskih krugova, Erdoganova  bolest je poslednjih meseci napredovala i, preme prognozama lekara, nije izvesno da će on moći da završi tek započet mandat na čelu vlade u Ankari, piše Alo

On je nedavno boravio na Kubi gde je potražio medicinsku pomoć protiv opake bolesti.

- Lečenje na Kubi bilo je u strogoj tajnosti jer Erdogan ne želi da izazove novi talas spekulacija u turskoj javnosti koja je pre tri godine brujala o njegovoj bolesti.. Ipak, ni Kubanski lekari nisu dali optimističnu prognozu - rekao je naš izvor.

Pretpostavke o Erdoganovoj bolesti počeli su pre tri godine, kada su svi svetski mediji pisali o njegovom zdravstvenom stanju, ali je kabinet turskog premijera takve navode dematnovao, navodi Alo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.