Glavnokomandujući NATO: Za mir na Kosovu bitni Rezolucija 1244 i dijalog

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2017, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavnokomandujući NATO: Za mir na Kosovu bitni Rezolucija 1244 i dijalog

Vrhovni komandant NATO za Evropu, general Kurtis Skaparoti izjavio je u Prištini da je za održavanje bezbednost na Kosovu važno poštovanje Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN uz nastavak dijaloga Vrhovni komandant NATO za Evropu, general Kurtis Skaparoti (Curtis Scaparrotti) izjavio je danas u Prištini da je za održavanje bezbednost na Kosovu važno poštovanje Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN uz nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dijaloga o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije.Govoreći o transformaciji Bezbednosnih snaga Kosova u Oružane snage, general Skaparoti je rekao da odluku o tome treba da donesu političari Kosova.Prema njegovim rečima, Kfor, kao deo NATO, treća je linija u lancu bezbednosti na Kosovu, na prvom mestu je Policija Kosova a na drugom mestu Euleks. Skaparoti se danas na Kosovu sastao sa komandantom Kfora, generalom Đovanijem Fungom, saopštila je evropska komanda NATO. Još nije izdato saopštenje o drugim sastancima generala Skaparotija na Kosovu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VRHOVNI KOMANDANT NATO ZA EVROPU: Za mir na Kosovu važni dijalog i poštovanje rezolucije 1244

Izvor: Kurir, 21.Feb.2017

...Govoreći o transformaciji Bezbednosnih snaga Kosova u Oružane snage, general Skaparoti je rekao da odluku o tome treba da donesu političari Kosova Prema njegovim rečima, Kfor, kao deo NATO, treća je linija u lancu bezbednosti na Kosovu, na prvom mestu je Policija Kosova a na drugom mestu Euleks..Skaparoti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.