Džejmi Šej imenovan za portparola Vlade Srbije

Izvor: Njuz.net, 26.Feb.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejmi Šej imenovan za portparola Vlade Srbije

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeDžejmi Šej je pozdravio okupljene novinare sa „Long time no see“

BEOGRAD, 26. februar 2015, (Njuz) – Vlada Republike Srbije sinoć je po hitnom postupku, a na savet bivšeg britanskog premijera Tonija Blera, imenovala Džejmija Šeja za novog portparola Vlade Srbije.
Kako Njuz saznaje iz izvora bliskih Vladi, nakon što se Toni Bler detaljnije upoznao sa planom i programom Vlade Srbije, prvi njegov savet bio je da se pod hitno anagažuje profesionalni portparol koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << je u stanju „da tu mačku u džaku nekako uspe da proda narodu“, a kao najboljeg kandidata za taj posao predložio je nekadašnjeg portparola NATO, Džejmija Šeja.
Da se radi o pravom profesionalcu, Džejmi Šej je potvrdio odmah po angažovanju jer je kasno sinoć doleteo za Beograd i već prvog jutra održao konferenciju za novinare u zgradi Vlade Srbije u svojstvu novog portparola.
- Long time no see, pozdravio je Džejmi Šej okupljene novinare, nakon čega je konferencija za novinare nastavljena po ustaljenom protokolu. Na pitanje novinara da li je tačno da se javni dug Srbije samo od decembra 2014 uvećao za celih 460 miliona evra, Džejmi Šej je odgovorio da još uvek nema podatke sa terena, ali da čak i da je to tačno, zasigurno se radi o kolateralnoj šteti.
- Pred nama je viši cilj da omogućimo bolji život Srbima u Srbiji. Zaduživanje zemlje predstavlja samo manju kolateralnu štetu na tom putu, izjavio je Šej. Na sličan način Šej je razjasnio i sve nedoumice oko toga kako je moguće da je prosečna plata u Srbiji pala za čitavih 20% za mesec dana. – Radi se o kolateralnoj grešci koja je uobičajena na kraju jedne i početku nove fiskalne godine, – kratko je prokomentarisao novi portparol vlade.
Kako nezvanično saznajemo, Ministri u Vladi Srbije oduševljeni su angažovanjem Šeja kao portparola jer više oni sami neće morati da odgovaraju na neprijatna pitanja novinara, a i angažovanje Tonija Blera kao savetnika mnogi ističu kao pun pogodak uvereni da će bivši britanski premijer imati još pregršt dobrih saveta za našu Vladu.
Miloš Mileusnić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.