Dan sećanja, 18. godina odbrane od NATO bombardovanja

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Mar.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan sećanja, 18. godina odbrane od NATO bombardovanja

Povodom obeležavanja 18. godišnjice odrbane Savezne republike Jugoslavije od NATO agresije, organizovan je Dan sećanja u Domu vojske u Nišu.

Dan sećanja pod nazivom “Da se ne zaboravi” organizovao je Klub generala i admirala Srbije, u saradnji sa Komandom kopnene vojske, Nišavskim upravnim okrugom i ostalim udruženjima iz Niš koja neguju tradiciju srpskog naroda.
Pogledaj vesti o: NATO,   Vojska Srbije

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obeležena 18. godišnjica NATO bombardovanja

Izvor: JUGpress.com, 23.Mar.2017

NIŠ..Danas je u Domu vojske  obeležena 18. godišnjica od početka NATO agresije na SR Jugoslaviju. Danu sećanja pod nazivom “Da se ne zaboravi” prisustvovali su preživeli branioci Srbije 1999. godine,  predstavnici društvenog I javnog života, vojske, nekadašnji borci, učenici koji su prisustvovali...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.