Češki veteran zadnjicom protiv NATO-a

Izvor: Vostok.rs, 30.Maj.2016, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Češki veteran zadnjicom protiv NATO-a

Veteran češke vojske poručnik Martin Zapletal pokušao je da prepreči put američkom konvoju tako što je izašao na ulicu i skinuo pantalone, saopštio je portal „Parlamentni listi“.

On je na sebi nosio paradnu uniformu češke vojske, stao nasred puta i spustio pantalone, nakon čega ga je policija uhapsila.

Martin Zapletal opisao je američke vojnike kao agresore, ubice i okupatore.

Kakvo je raspoloženje prema NATO-u govori i gest čoveka koji je snimao događaj, a koji im je pokazao srednji prst.

Američki vojni konvoj ušao je u Češku 27. maja kako bi stigao do nemačke baze u Vilseku zbog planirane vojne vežbe „Sejber strajk 2016“, koja se održava u baltičkim zemljama.

Konvoj se sastoji iz 224 jedinice vojne tehnike i 420 vojnika.

1,400 US soldiers & 400 vehicles head to Baltics for Saber Strike drills (PHOTOS) https://t.co/mdYEU7ritd
— RT (@RT_com) May 28, 2016
Pogledaj vesti o: NATO,   Štrajk policije

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ko je veteran koji je spustio pantalone pred konvojem SAD

Izvor: B92, 31.Maj.2016, 11:12

Češki veteran Martin Zapletal je prilikom prolaska američkih trupa kroz češki grad Viškovu preprečio put konvoju i spustio pantalone...Zapletal je služio u međunarodnoj policijskoj misiji na teritoriji bivše Jugoslavije, rekao je za "Sputnjik" učesnik pokreta „Čehoslovački rezervisti protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.