dreDDup izdali još dva EP-ja

Izvor: BalkanRock.com, 19.Okt.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

dreDDup izdali još dva EP-ja

Posle najave da će do kraja godine, posle objave EP-ja “DisTurBiA”, izaći još dva EP-ja, dreDDup su rešili da obraduju stare fanove i puste u javnost i ta druga dva planirana za ovu godinu.

U pitanju su dve različite faze benda. EP “doTM” prati ono što je bend radio početkom i u prvoj polovini 2000-ih. Tada su dreDDup koketirali sa popularnim breakbeat i breakcore zvukom. Većina prvog izdanja sadrži do sada nikada objavljene snimke i malo drugačije verzije >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << pesama “Problematic Memories” i “Blast”, dobro poznate starim fanovima. Takođe, izdanje zatvara obrada Albinonijevog “Adagioa”.

Drugi EP pod nazivom “Digital Punk Years [When We Were Teens]“, prati digital punk fazu benda sa kraja devedesetih i sadrži isto nikada objavljivane demo snimke benda sa samog početka njihove karijere – neke pesme sadrže i vokal originalnog pevača Roberta. To drugo izdanje je svakako dragulj za fanove benda. Izdanje sadrži i remix teme iz filma Hellraise.

Ova dva izdanja moguće je poručiti i u celosti preslušati isključivo sa dreDDup Bandcamp stranice. Na stranicama se u opisu izdanja nalaze i potpunije informacije o numerama. Izdanja se neće naći u fizičkoj formi već isključivo kao digital download.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.