Zoster dolaze u zagrebački KSET

Izvor: BalkanRock.com, 17.Maj.2015, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoster dolaze u zagrebački KSET

Nakon skoro deset godina u zagrebački KSET dolazi Zoster kako bi predstavio svoj posljednji album “Srce uzavrelo“. Koncert će se održati u petak, 29. svibnja.

Mladi i osviješteni, veselim notama i buntovnim tekstovima krenuli su u širenje ljubavi i tolerancije još prije 15 godina. Prije skoro deset godina prvi put su svoje poruke širili u Zagrebu, i to baš u KSET-u. Zarazni tekstovi aktualne tematike i plesne reggae dionice širili su se poput virusa i >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << činili Zoster najplodnijim mladim bosanskohercegovačkim sastavom na regionalnoj sceni. U KSET-u su tada predstavljali svoj prvi album pod nazivom „Ojužilo“.

Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i KSET-u (Unska 3) po cijeni od 40 kn. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 70 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelena iskaznica može se nabaviti na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.