Izvor: BalkanRock.com, 01.Dec.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagrebački Vintage Industrial Bar slavi rođendan uz svirke

Cojones

Zagrebački Vintage Industrial Bar četiri dana slavi rođendan uz svirke, od 14. do 17. prosinca.

Četverodnevni rođendanski tulum Vintage Industriala otvorit će jedan od najpopularnijih koncertnih programa u Zagrebu, program Good Vibrations u sklopu kojeg će te večeri, srijede, 14. prosinca, koncerte održati mlade snage Achromatic Attic, Dementronomes, Lika Kolorado, dok će internacionalni žačin večeri biti švedski >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << trojac Amplified. Nakon koncerata, DJ Kneža noć će zaključiti tulumom Kings Of Leon vs RHCP slušaonicom. I, sve to za 25 kn, odnosno za 35 kn na dan koncerta.

U četvrtak, 15. prosinca, četvrti rođendan slave uz koncert Kriesa, grupe koja je prošle godine rasprodala Vintage u tili časa. Kries je sedmeročlani bend koji nadahnuće pronalazi u melodijama i tekstovima tradicijskih pjesama, u slavenskoj mitologiji, dinarskom ritmu i zvukovima mediteranskih glazbala. Dosadašnjim djelovanjem Kries je prisvojio epitet najaktivnijih i najatraktivnijih predstavnika world music scene s ovih prostora. Njihove pjesme pronašle su svoje mjesto u eteru radijskih postaja diljem svijeta kao i na međunarodnim CD kompilacijama toga žanra. Ulaz u pretprodaji 60 kn, na dan koncerta 70 kn.

Pretposljednji dan tuluma, petak, 16. prosinca, družit će biti uz koncerte sjajnih domaćih bendova Cojones, Katran, Killed a Fox i Deafness By Noise. Ulaz na taj stoner tulum koštat će 20 kn.

Rođendan će zatvoriti 17. prosinca koncertom grupe Vintage Forces koja će pročešljati repertoar najvećih rock standarda. Nakon koncerta uslijedit će klupski tulum u kreaciji Frajmana, a ulaz je besplatan.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.