Zabranili Bohemian Rhapsody! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Avg.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranili "Bohemian Rhapsody"! (VIDEO)

Legendarna numera sastava Queen zabranjena u zatvorima u Velikoj Britaniji

Foto: YouTube

"Bohemian rhapsody" je jedna od najlepših pesama koju je napisao i otpevao legendarni Fredi Merkjuri.

To je pesma čiji je smisao obavijen velom misterije više od 40 godina i pesma koju nijedan zatvorenik u Velikoj Britaniji neće čuti preko zatvorske radio stanice "National prison radio".

Razlog? Pa...

"Mama, upravo sam ubio čoveka, prislonio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mu pištolj uz glavu, povukao obarač i sad je mrtav"... mooožda vam ovo pomogne.

Radio stanica je zabranila pesmu zbog nasilnog teksta, što nije prošlo dobro kod zatvorenika o čemu piše i zatvorski magazin "Inside Time" (ne šalimo se, zaista postoji i tako se zove).

"Radio je zabranio pesmu, seče psovke i nasilne tekstove iz pesama, i šta čujemo od pesme, koja je svrha radija? Mi smo odrasli ljudi, ne bebe kojima treba zatvorska dadilja", pita se jedan "korisnik usluga".

"Isekli su čak i stihove iz pesme 'Bohemian Rhapsody. Zašto? Svi ionako znamo tekst, milion puta smo slušali tu pesmu na BBC-u?".

Zaposleni u Nacionalnom zatvorskom radiju tvrde da su njihovi slušaoci "jedinstveni", tačnije da se radi o ljudima koji su počinili ozbiljne zločine. "Mi se uvek pitamo šta bi žrtva zločina pomislila da čuje takav tekst".

Ko je u pravu?



Izvor: YouTube

Dok razmišljate o tome, podsetite se i trenutaka kada je "Bohemian Rhapsody" zvučala urnebesno dok ju je pevao muškarac uhapšen zbog pijanstva u policijskim kolima.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.