Yuck objavili prvi singl sa predstojeće ploče

Izvor: BalkanRock.com, 19.Jan.2016, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Yuck objavili prvi singl sa predstojeće ploče

Britanski bend Yuck objavili su pesmu “Hearts In Motion” koja će se naći na njihovom nadolazećem studijskom albumu “Stranger Things“.

“Stranger Things” će sadržati jedanaest novih pesama, a trebalo bi da bude objavljen 26. februara za Mamé Records. Ovo će biti njihovo treće studijsko izdanje, prvo nakon albuma “Glow & Behold” iz 2013. godine.

Pevač Max Bloom govoreći o novoj pesmi izjavio je da je to priča o održavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << veza, odnosno preispitivanju da li je uopšte unapređivati ako je sve unapred osuđeno na propast ili je to najvažnija stvar na svetu koju moramo čuvati.

U nastavku možete poslušati numeru “Hearts In Motion”:

Poznat je i kompletan spisak pesama koji izgleda ovako:

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

School of Seven Bells otkrili novu pesmu

Izvor: BalkanRock.com, 20.Jan.2016, 09:17

School of Seven Bells otkrili su novu pesmu “On My Heart” koja će se naći na njihovom, kako je ranije najavljeno, poslednjem albumu “SVIIB“...Sledećeg meseca, tačnije 26. februara, biće objavljen četvrti album njujorške grupe, sadržaće devet pesama i materijale koji je gitarista i producent...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.