Yob i black cobra ove jeseni u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 08.Jul.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Yob i black cobra ove jeseni u Zagrebu

Nedugo nakon što nam je Vintage Industrial Bar u Zagrebu priuštio pravi doom provod na dvodnevnom Massive Infection festivalu, sada najavljuje i dolazak doom bendova Yob i black cobra.

Yob čine Mike Scheidt na gitari i vokalima, Aaron Rieseberg na basu i Travis Foster na bubnjevima. Ove godine slave svoju dvadesetu godišnjicu od osnutka, a proslavit će je ogromnom turnejom na kojoj će između ostalog proći i kroz Zagreb, 28. rujna. Posjetitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << će na koncertu imati priliku poslušati nešto od njihovih sedam albuma, od kojih je posljednji izašao 2014. pod nazivom “Clearing The Path To Ascend”.

Yob će na turneji pratiti kalifornijski doom duet black cobra koji su nedavno izdali fantastičan album imena “Imperium Simulacra”.

Uskoro će biti objavljeno više informacija o prodaji ulaznica.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.