Xiu Xiu imaju novi video

Izvor: BalkanRock.com, 20.Apr.2016, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xiu Xiu imaju novi video

Eksperimentalni noise pop sastav Xiu Xiu objavio je novi video za pesmu “Into The Night” koja će se naći na njihovoj budućoj ploči.

Kalifornijski bend najavio je novi album koji će sadržati obradu muzičkih numera Angela Badalamentija, iz kultne serije Twin Peaks. Ploča će nositi naziv “Plays The Music Of Twin Peaks” i trebalo bi da se pojavi 16. aprila. Za distribuciju na američko tržište biće zadužena etiketa Polyvinyl Records, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << dok je za evropsko tržište zadužena producentska kuća Bella Union.

Novi video je zapravo obrada pesme Julee Cruise, a reditelj videoklipa je Diego Barrera, Korišćene su iskrivljene lo-fi slike sa malo zamućenim bojama gde režiser lagano otkriva ponovnu interpretaciju alhemijske sirene – srednjovekovne legende o lepoj ženi sa uznemirujućom tendencijom da se pretvori u zmiju od struka naniže dok se kupa.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.