Wolfram na Pozitivnom koncertu u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 24.Okt.2016, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Wolfram na Pozitivnom koncertu u Novom Sadu

Novosadski acid metal bend Wolfram je novo ime petog Pozitivnog koncerta u Novom Sadu, koji će se održati u subotu 26. novembra u klubu The Quarter.

Wolfram je osnovan u Novom Sadu 2011. godine, a njihova muzika može se opisati kao svojevrsna fuzija žanrova kao što su metal/rock, psychedelic, stoner, sludge, industrial, alternative, electronica, koja nosi zajednički naziv acid metal.

Prvi najavljeni hedlajner je takođe novosadski bend, Piknik >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << , inače jedna od najoriginalnijih pojava na regionalnoj sceni.

Koncert organizuje Udruženje Prevent u partnerstvu sa Udruženjem Remiks u okviru kampanje obeležavanja Svetskog dana borbe protiv side.

Karte će uskoro biti u pretprodaji, a broj ulaznica je ograničen zbog kapaciteta kluba. Prvih 50 ulaznica biće pušteno u prodaju po promotivnoj ceni od 400 dinara, nakon čega će se prodavati po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta karte će koštati 600 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Northern Revival izdali album prvenac

Izvor: BalkanRock.com, 24.Okt.2016

Novosadski stoner/sludge sastav Northern Revival, nakon EP izdanja “Mouth Full Of Dirt”, izdali su prvi album “Life Survival Tips” pod etiketom Nocturne Media...Album je sniman u Positive Family studiju u Novom Sadu, za produkciju, miks i mastering je bio zaduzen Aleksandar Bojanić. Ranije...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.