White Lies predstavljaju “Hold Back Your Love”

Izvor: BalkanRock.com, 05.Dec.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

White Lies predstavljaju “Hold Back Your Love”

White Lies je izbacio nov video za pesmu “Hold Back Your Love” koji je režirao David Pablos. Pesma je ispunjena arpeđiranom bas linijom, dens ritmovima i emotivnom pevačkom linijom Harrya Mcveigha.

“Teško mi je da govorim o Hold Back Your Love” – izjavio je Charles Cave i nastavio: “Apsolutno svi volimo ovu pesmu. Isto sam se osećao i kada smo snimali Death, Bigger Than Us ili Big TV. Nazovite to emotivnim vezivanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ili prosto ‘dobrim uvetom’, ova pesma se smešta u prve redove naših pesama. Pokušavam da se setim kako je ona nastala što je uvek pozitivni osećaj jer znači da je proces bio inspirativan ali znam da je brzo napisana i da su melodije nastajale same od sebe. Mislim da smo bili u Tango In the Night stanju kada je ova pesma nastala. Ali isto tako u njoj je i solidni Talking Heads uticaj uz koji možete plesati!”

Album sa deset pesama “Friends” dostupan je u prodaji kao CD, vinil kao i digitalni download i striming. Album je sniman u privatnom studiju Bryana Ferrya i producirao ga je bend lično. Imali su pomoć ekspertskog tima koji su činili Gremi nagrađen tonac James Brown (foo Fighters, Artic Monkeys), David Wrench (Caribou, FKA Twigs) za miksom kao i dugogodišnji saradnik Ed Buller koji je pomogao oko produkcije.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.