Vlatko Stefanovski na koncertu Gibonnija

Izvor: Studnel.com, 09.Okt.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlatko Stefanovski na koncertu Gibonnija

Vlatko Stefanovski je bio frontmen kultne grupe Leb i sol, koja je imala turneje širom sveta i objavila 14 albuma, a zatim je svoju karijeru u muzici nastavio kao solista. Njegov prvi solo album Cowboys & Indians objavljen je još 1994. godine. Od tada je snimao i nastupao sa svetskim imenima kao što su: Tony Levin, Manu Katché, Theodosii Spassov, ali i mnogi drugi. Sa Gibonnijem je imao priliku da deli binu i ranije, zajedno su nastupili >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << i na ovogodišnjoj zaječarskoj Gitarijadi.
Karte za ovaj koncert koštaju 900 dinara, a mogu se kupiti preko mreže Eventim-a, na pretprodajnom pultu u Obrenovićevoj ulici, kao i u menjačnici Pirana.

vlatko stefanovskigibonnihala cairkoncerteventim

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.