Vizelj objavio spot za “Ritam mašinu”

Izvor: BalkanRock.com, 24.Nov.2015, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vizelj objavio spot za “Ritam mašinu”

Beogradska psihodelična pank trojka Vizelj, je objavila komičan spot za novu pesmu, “Ritam mašina“, koja će se naći na njihovom novom albumu koji je u pripremi.

Nakon uspešnog prvog singla, “Nosorog“, bend je rešio da odradi još jedan spot u “do it yourself” varijanti, tako da su akteri spota sami članovi benda, a za montažu je zadužen bubnjar benda, Andrej Mladenović.

Objavljivanje novog albuma je najavljeno do kraja godine, a sniman >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je u studiu P3 u Bigzu, pod producentskom palicom Ivana Petrovića, koji je bio zadužen i za produkciju njihovog prvog EP-a.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.