Vimic je novi bend Joeya Jordisona (ex Slipknot)

Izvor: BalkanRock.com, 15.Maj.2016, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimic je novi bend Joeya Jordisona (ex Slipknot)

Bivši bubnjar benda Slipknot, Joey Jordison oformio je novi bend koji pod nazivom Vimic.

Bend se publici predstavio sa svojim prvim singlom “Simple Skeletons“, koji će se naći na njihovom debi albumu “Open Your Omen” čiji se izlazak očekuje tokom ove godine pod etiketom izdavače kuće Roadrunner Records.

Ovo je njegov prvi solo projekat nakon sto je napustio Slipknot 2013. godine. Bend je oformio sa zajedno sa pevačem Kalenom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Chaseom Musmecciom, klavijaturistom Matthewom Tarachom, kao i gitaristom Jedom Simonom i basistom Kyleom Konkielom sa kojima je predhodno radio na side projektu Scar the Martyr.

“Želeo sam da započnem nešto novo i drugačije, nisam želeo da radim na starim idejama. Zato sam se odlučio i za novi naziv benda, kao i na promeni zvuka istog, pa sam tako u bend doveo novog pevača i klavijaturistu. Nakon naše prve probe uradili smo nekoliko demo snimaka koji su odlično zvučali i kao bend se jako dobro uklopili. ” izjavio je Jordison.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.