Izvor: BalkanRock.com, 15.Feb.2017, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velar i The Slack u Elektropioniru

Velar

Muzika izvan bilo kakvog šablona je na repertoaru Elektropionira u nedelju, 19. februara. Beograd će ugostiti bendove The Slack iz Valjeva i Velar iz Novog Sada.

Namenjena ljubiteljima tvrdog zvuka, muzika oba tročlana benda je začinjena psihodelijom i disonantnim fazama. Osnovna ideja novosadskog Velara jeste kombinovanje raznih žanrova u cilju doticanja nadrealnog i emocionalnog. Služe se poligonom od stoner i post-roka do progresivnog >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << metala sa elektronskim uticajima. The Slack iz Valjeva nudi čvrste rifove, veoma psihodelične i melodične tonove i varirajuće vokale. Bend je do sada objavio jedan demo album “Seme”, koji će posetioci u nedelju biti u prilici da čuju a koji je Balkarock ubrojio u 45. najboljih regionalnih albuma za 2015. godinu.

Karte u vrednosti od 200 dinara propustiće vas na koncert čiji je početak zakazan za 21 čas.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.