Van Gogh u Banjaluci poslije šest godina

Izvor: BalkanRock.com, 27.Maj.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gogh u Banjaluci poslije šest godina

Velika turneja grupe Van Gogh pod nazivom „Licem u lice” stiže i u Banjaluku, a ovaj beogradski sastav će povodom otvaranja ljetne sezone nastupiti 29. maja na prostoru Vodenog parka Aquana.

Van Gogh je prošlogodišnji dobitnik prestižne MTV Best Adria Act nagrade, a ove godine su nagrađeni i Oskarom popularnosti u Banjaluci.

Priliku da uživo čuje Van Gogh, banjalučka publika je imala prije šest godina, te zasigurno ponovo nestrpljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << očekuje dobro poznate hitove sa prethodnih albuma, ali isto tako i numere sa posljednjeg albuma koji nosi naziv “Neumeren u svemu”.

Kao predrupa Van Goghu nastupa banjalučka grupa Alexandria, poznata po hitovima kao što su “Hajde da plešemo”, “Šri Lanka” i “Heroji ulica”.

Ulaznice po cijeni od 10 KM mogu se kupiti na blagajni Vodenog parka Aquana i ispred Robne kuće Boska.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.