Izvor: BalkanRock.com, 17.Feb.2017, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VVhile, Mnjenje i There. ove nedelje u niškom Feedbacku

VVhile

Beogradski bendovi VVhile i Mnjenje svoju mini balkansku turneju završavaju u niškom klubu Feedback u nedelju 19. februara, a njihovi gosti domaćini na koncertu biće fantastični There.

VVhile su Stevan i Andrija i u teoriji to su bubanj, vokali i gitara. U praksi to je orkestar “pozitivne melanholije”, koji, ako mu se prepustite, stvara post-punk balade, shoegaze blues, hardcore soul… sasvim je ok da žanr izmislite sami dok slušate >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << taj “wall of noise”. Njihov debi album “More” (2014) dobio je fantastične kritike sa svih strana, a bend uveliko radi na drugom studijskom albumu. Ovo će im biti prvi koncert u Nišu.

Mnjenje svojom muzikom razara i rastavlja na deliće. To je buka koja udara u glavu, hipnotiše i tera na urlanje. I oni vredno rade na albumu broj 2, koji će na svaki način biti korak dalje u odnosu na moćni prvenac “Zubima po ljudima”. I Mnjenju je ovo prvi nastup u Nišu.

Domaća podrška je niški instrumentalni cosmic rock bend There. koji je nedavno predstavio prvi spot za pesmu “Sleep! Dream!“ sa aktuelnog debi albuma “Chasing the Basics“.

Početak koncerta najavljen je za 22 časa. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 300 dinara, mogu se kupiti u Vintage Shopu. Cena karte na dan koncerta biće 400 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.