U prodaji su ulaznice za dvanaesti INmusic festival te je otvorena i lista želja

Izvor: BalkanRock.com, 08.Jul.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji su ulaznice za dvanaesti INmusic festival te je otvorena i lista želja

Dojmovi s jedanaestog izdanja INmusic festivala još uvijek su intenzivni, a pripreme za dvanaesto izdanje već su krenule. INmusic festival nastavlja tradiciju održavanja konstantno dobrog i kvalitetnog programa i najvjerniji fanovi svoje ulaznice za iduće izdanje INmusica mogu potražiti već sada!

Nastavno na mnoštvo upita (ponajviše stranih posjetitelja) i interesa za novo izdanje INmusica, najpovoljnije trodnevne festivalske ulaznice za INmusic festival #12 dostupne su putem >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << službenog INmusic web shopa. Trenutna, najpovoljnija cijena ulaznice iznosi samo 250 kuna (+ troškovi transakcije) za sva tri festivalska dana. Ulaznice za ranoranioce u prodaji su do 1. rujna 2016. ili do isteka zaliha.

INmusic festival #12 održat će, već tradicionalno, u lipnju 2017. godine, na Jarunu u Zagrebu. Uskoro će biti objavljeni i točni datumi održavanja dvanaestog izdanja INmusica, a očekuju se i prve potvrde i najave izvođača koji će iduće godine posjetiti zagrebački Jarun.

Ovogodišnji, jedanaesti INmusic obilježili su sunčani festivalski dani, sjajni nastupi veličanstvenih umjetnica Florence Welch i PJ Harvey, prva svjetska replika Teslinog tornja te novo obaranje vlastitih rekorda: u ukupnom broju posjetitelje te u broju ostvarenih turističkih noćenja u gradu Zagrebu. Uz spomenute Florence + The Machine i PJ Harvey u ovogodišnjem bogatom lineupu svatko je mogao naći nešto za sebe, ali i otkriti nešto novo. Publika je među prvima u svijetu imala priliku vidjeti jedinstveni audio video spektakl – Gutterdämmerung, uživati u najnovijim pjesmama Jakea Bugga, rasplesati se uz zarazne melodije grupa The Kooks, Django Django, Yeasayer, My Baby, Shearwater ili se upoznati s world music elementima koje su iz raznih dijelova svijeta na INmusicovu pozornicu donijeli Monoswezi, Orkesta Mendoza, Pat Thomas and The Kwashibu Area Band. Ljubitelji rockerskijeg i žešćeg zvuka razveselili su se nastupima grupe The Coral, Wilco i kalifornijskih punkera Pennywise. Nastupio je još niz sjajnih izvođača među kojima su priliku za predstaviti se festivalskoj publici imali i brojni domaći izvođači. Dobra glazba i dobre vibracije širile su se do ranih ljetnih jutarnjih sati. Uz dolazak ljeta, i ove godine na INmusicu proslavljen je i Svjetski dan glazbe.

Publika će i za iduće izdanje INmusica pomoći pri odabiru i dogovaranju novih velikih glazbenih izvođača koji će posjetiti zagrebački Jarun. Visoko pozicionirani na listi želja za nedavno održano jedanaesto festivalsko izdanje, bili su mladi i taletirani The Kooks. Upravo zbog publike INmusic festival nastoji biti sve bolji i bolji te je otvorena lista želja u kojoj posjetitelji mogu upisati svoje glazbene favorite koje bi voljeli vidjeti i čuti na dvanaestom INmusicu. Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala te je moguće upisati čak pet najdražih izvođača. Tko će nastupiti na INmusicu i posjetiti Zagreb ovisi o mnogim faktorima, prvenstveno o rasporedu turneja izvođača.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.