U novom spotu Dropkick Murphys i snimci sa beogradskog koncerta

Izvor: BalkanRock.com, 08.Jun.2017, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U novom spotu Dropkick Murphys i snimci sa beogradskog koncerta

Jedan od najvećih aktuelnih punk bendova na svetu, Dropkick Murphys objavio je spot za pesmu “Until The Next Time” sa novog albuma “11 Short Stories Of Pain & Glory”.

Čitav spot sastavljen je od snimaka nastalih za vreme njihove turneje na kojoj su promovisali poslednje izdanje “11 Short Stories Of Pain & Glory” i proslavljali 21. godinu postojanja. Među snimcima našli su se isečci i sa beogradskog koncerta održanog februara ove godine. Poput njihovih >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << pesama i nastupi obiluju energijom, te dok uživate u novom spotu podsetite se kako je bilo na njihovom nastupu u Domu omladine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.