U novom singlu Aerodroma Jurica Pađen pjeva “Ispod tuša”

Izvor: BalkanRock.com, 23.Dec.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U novom singlu Aerodroma Jurica Pađen pjeva “Ispod tuša”

Jurica Pađen i njegov bend Aerodrom novim singlom otkrivaju što se to dogodi kad Jurica zapjeva “Ispod tuša“.

Nakon što su pokorili radijski eter prošlim singlom “Od sutra ne pušim” koji se tjednima nije micao s nacionalne Top 40 liste kao jedna od najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, Jurica i Aerodrom novim singlom “Ispod tuša” kreću u obaranje novih rekorda u slušanosti.

Tekst i glazbu za novu pjesmu napisao je Jurica Pađen, poznat >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kao jedan od najplodnijih autora u regiji, a nova pjesma je dokaz činjenice da mu niti nakon nebrojenih hitova ne ponestaje inspiracije. Jurici Pađenu i Aerodromu se u ovom singlu pridružio popularni televizijski i radijski voditelj Dražen Kocijan Kocka te svojom osebujnom izvedbom istaknuo komičnu notu koju pjesma nosi u sebi.

Da pjesma ne ostane bez spota pobrinuo se Ljubo Zdjelarević, nagrađivani redatelj i producent koji je sjajnim vintage videom uhvatio duh benda i karizmatičnog Jurice.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.