Twin Peaks predstavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 23.Maj.2016, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twin Peaks predstavili novi video

Američki indie rock sastav Twin Peaks otkrio je novu pesmu “Butterfly” koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu “Down In Heaven”.

Spot uključuje snimke gde članovi benda šetaju, sviraju i ludiraju se kroz groblje pre nego što zapale improvizovani kovčeg u šumi. Vizuelni efekti sa lo-fi i VHS izgledom savršeno se uklapaju u retro zvuk ovog čikaškog benda.

Album “Down In Heaven” je treći u njihovo karijeri, a nasleđuje ploču “Wild Onion” iz 2014. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deerhoof objavili novi spot

Izvor: BalkanRock.com, 23.Maj.2016

Indie-rock sastav Deerhoof objavio je novi videospot za numeru “Criminals Of The Dream” koja će se naći na njihovom budućem albumu...Novi video režirali su Trevor Shimizu i Josh Brand, a čini se kao da je snimljen VHS kamerom i sadrži snimke krupnog plana televizora, psa, Njujorka i članova...

Nastavak na BalkanRock.com...

Band of Horses predstavili čudnovati novi video

Izvor: BalkanRock.com, 24.Maj.2016, 08:09

Indie rok sastav Band of Horses predstavio je videoklip za vodeći singl “Casual Party” koji će se naći na njihovom predstojećem albumu...Radnja čitavog spota odvija se na zabavi gde se nalaze halucinogena i stvorenja iz noćnih mora, a svi oni igraju. Članovi benda su takođe prisutni, svezani...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.