Truckfighters promoviraju nadolazeći album videom za “Calm Before the Storm”

Izvor: BalkanRock.com, 19.Avg.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Truckfighters promoviraju nadolazeći album videom za “Calm Before the Storm”

Truckfighters su švedski rockeri koji služe kao dokaz da pustinjski krajolik nije neophodan za stvaranje odlične desert rock glazbe. Iza sebe imaju četiri studijska uratka, a njihov peti album “V” ugledat će svjetlo dana 30. rujna.

Prvi single s albuma pod nazivom “Calm Before the Storm” dobio je i video koji je osmislio i režirao Tony Perkins. Video prati tekst pjesme i priča o 17-godišnjoj Lisi koja je oteta i ubijena.

Dok >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << čekamo da Truckfightersi izdaju album za Century Media Records, pjesmu i osmominutni video možete pogledati u nastavku.



Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.