Tricky pomerio koncerte po hrvatskoj za januar

Izvor: BalkanRock.com, 21.Nov.2015, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tricky pomerio koncerte po hrvatskoj za januar

Adrian Thaws, poznatiji kao Tricky vraća se u Hrvatsku na čak dva koncerta sa svojim novim projektom Skilled Mechanics. LAA ga dovodi na dva ekskluzivna klupska nastupa, ali na nove datume. U splitskom Judinom drvu će biti 28. siječnja, a u zagrebačkoj Močvari 29.

Cijela turneja, originalno najavljena za početak prosinca, prebačena je na kraj siječnja, pa tako i dva hrvatska klupska nastupa. Tricky je naime bio primoran pomaknuti izlazak svog novog studijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << materijala “Skilled Mechanics”, prvotno najavljenog za početak studenog, za 22.01., pa je samim time i promotivna turneja koja prati njegovo novo studijsko izdanje pomaknuta nekih 6 tjedana unaprijed.

Sve ulaznice kupljene za stare termine vrijede naravno i za nove datume, a kupci kojima ne odgovaraju novi termini koncerata ulaznice mogu vratiti na prodajnim mjestima gdje su kupljene i dobiti povrat novca.

Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su po cijeni od 140 kn. Na dan koncerta, 29. siječnja za ulaz će trebati izdvojiti 160 kn.

Službena prodajna mjesta:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.