Trese.Lupa.Udara. zakazali beogradski koncert

Izvor: BalkanRock.com, 25.Okt.2016, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trese.Lupa.Udara. zakazali beogradski koncert

U subotu, 19. novembra, u beogradskom klubu Elektropionir koncert će održati ekipa iz benda Trese.Lupa.Udara koju predvodi Dušan Kojić – Koja.

Pored Koje postavu čine Švaba (Električni Orgazam/The Restless, bas + vokal), Vul (Disciplin A Kitschme/ Popečitelji, bubnjevi), uz prateće vokale koje obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless).

Njihov repertoar ukrašen je rock standardima i glam rock >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << himnama, a pre svega je baziran na Kojinoj muzici iz filma “Kako je propao rokenrol”, koji je po mišljenju mnogih kulminacija svih stremljenja osamdesetih u Jugoslaviji, odnosno uspešna završnica jednog izuzetno kreativnog umetničkog perioda jugoslovenske kulture, koju je, kao i sve ostalo, razvalio bratoubilački rat. Koja je u filmu ovekovečio i oživeo prvog, možda i jedinog rokenrol superjunaka poznatog kao Zeleni Zub.

Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 700 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.