Totalni Klošari u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 27.Dec.2016, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totalni Klošari u Nišu

Lokalni pank veterani, Totalni Klošari, nastupiće u niškom klubu Black Stage u petak, 30. decembra.

Početak koncerta zakazan je za 22 časa, a karte po ceni od 250 dinara prodavaće se na ulazu u klub pre početka koncerta.

Prva Oi! streetpunk niška grupa, Totalni Klošari, nastali su početkom devedesetih i od tada pa sve do sada, svakim svojim nastupom dokazuju da su im ljudi koji ih prate na koncertima i publika bitniji od svega. Svoju životnu filozofiju >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << najbolje ispoljavaju kroz muziku koju najbolje izvode na živim nastupima, po klubovima i rupama širom Srbije. Inače Totalni Klošari su jedni od najpoznatijih niških “Meraklija”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.