Torche prvi put u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 19.Nov.2015, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torche prvi put u Beogradu

Američki sastav Torche prvi put stiže u Srbiju – 27. novembra kada će nastupiti u Centru za kulturu Božidarac.

Torche u Beograd dolaze u okviru turneje kojom promovišu aktuelni album “Restarter”.

Torche je bend koji je jednostavno opisati: četiri momka koji sviraju najglasniji i “najhevi” hard rock. Torche su Steve Brooks (gitara i vokals), Rick Smith (bubnjevi), Jonathan Nuñez (bas), Andrew Elstner (gitara i vokal) i dolaze iz Majamija. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Već više od 10 godina praše širom sveta, a sledećeg petka stižu u Božidarac. Za ljubitalje stoner i sludge zvuka, Torche su bend čiji se koncert nikako ne propušta.

Gosti na beogradskom koncertu biće Them Moose Rush iz Bjelovara i beogradski sastav The Schtrebers.

Ograničeni broj ulaznica dostupan je po ceni od 1.200 dinara moguće je kupiti u FELIX Shop, TC Sremska (radnim danima 12-20h, subotom 12-16h) i u zemunskom Pivopija baru. Redovna cena biće 1.500 dinara, a na dan koncerta, na ulazu u Božidarac 1.800 dinara.

Za one koji žive VAN Beograda otvorena je adresa kartetorche@gmail.com preko koje može da se izvrši rezervacija ulaznica po ceni od 1.500 dinara. U mailu je obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog telefona. Te ulaznice moći će da se preuzmu na dan koncerta na vratima kluba do 21:00.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.