To narod hoće da čuje!

Izvor: Mondo, 20.Dec.2014, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To narod hoće da čuje!

"Vezali su me, a Bred Pit je radio sklekove …"

Foto: AP Nastup Coldplay

 Frontmen benda Coldplay Kris Martin, snimio je pesmu za novi film Anđeline Džoli, numeru “Miracles” koja se već spominje kao jedan od kandidata za Oskara za najbolju originalnu muziku, a sada je dao fenomenalan odgovor jednom novinaru koji ga je pitao kako je bilo sarađivati sa poznatom glumicom.

Dobio sam poruku od Anđeline Džoli u kojoj je pisalo: 'Naći ćemo se na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovoj lokaciji – staviće ti povez preko očiju, a onda će te pokupiti sedam marinaca'”, počeo je “sagu” magazinu “Vulture”.

I tako … kidnapovali su me, udarili po glavi i poprskali suzavcem, a kada sam se osvestio, video sam da se nalazim u nekoj kancelariji. Bred Pit je radio trbušnjake, Anđelina sedela sa krunom na glavi … Tada mi je neki muškarac stavio nož pod vrat, a Anđelina je rekla: 'Napiši mi pesmu ili …'. Onda sam čuo Breda kako govori: Uradi šta žena kaže!”.

Naravno, Kris se "nalupetao" zbog fame koja prati poznati par, a vi, ukoliko niste do sada, poslušajte "Miracles".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.