There. objavili premijerni videospot

Izvor: BalkanRock.com, 12.Jan.2017, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

There. objavili premijerni videospot

Niški instrumentalni cosmic rock bend There. predstavio je svoj prvi spot za pesmu “Sleep! Dream!“ sa aktuelnog debi albuma “Chasing the Basics“.

Spot potpisuje Miloš Tasić (Grof industries), a sniman je u periodu septembar-novembar prethodne godine.  Akteri ovog videoklipa su sami članovi benda, koji su, takođe, zajedno sa Tasićem radili i scenario. Ulogu snimatelja imali su Aleksa Jovanović i Nenad Damnjanović.

Debitantsko ostvarenje Nišlija >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<Chasing the Basics“ objavljen je maja prethodne godine za izdavačku kuću Rocksvirke records. U planu je koncertna promocija albuma i spota u regionu u toku prve polovine tekuće godine

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.