Izvor: BalkanRock.com, 17.Avg.2016, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Well pjesmom “Black Eyed Gods” najavljuju novi album

The Well

Psychedelic rock trojac The Well uskoro će za diskografsku kuću Riding Easy Records izdati svoj drugi album pod nazivom “Pagan Science”.

Njihov prvijenac “Samsara” iz 2014. godine svojim je doom/psych-rock zvukom osvojio brojne fanove, a producirao ga je Chico Jones koji je radio i na novom albumu. Osim što su Ian Graham (vokal/gitara), Lisa Alley (vokal/bas) i Jason Sullivan (bubnjevi) zadnjih nekoliko mjeseci svirali na festivalima >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i radili na albumu, također su snimili i tematsku pjesmu za novu seriju zvijezde Walking Dead-a, Ride With Norman Reedus, te sudjelovali u snimanju jedne epizode u svom rodnom Teksasu.

Prva pjesma sa “Pagan Science” zove se “Black Eyed Gods”, a album će izaći 14. listopada. U nastavku možete preslušati pjesmu i vidjeti popis ostalih pjesama.

Popis pjesama:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.