The War on Drugs predstavili još jedan singl sa buduće ploče

Izvor: BalkanRock.com, 20.Jul.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The War on Drugs predstavili još jedan singl sa buduće ploče

Američki indi rok sastav The War on Drugs objavio je novi singl “Strangest Thing” koji će se naći na njihovom predstojećem albumu.

Poslednji album benda iz Filadelfije, “Lost in the Dream”, objavljen je 2014. godine za diskografsku kuću Secretly Canadian, a naredni, četvrti po redu pod naslovom “A Deeper Understanding”, očekuje se 25. avgusta ove godine za Atlantic Records

Singl “Strangest Thing” je treći koji imamo prilike da čujemo sa nadolazeće ploče, a prethodno su objavljene pesme “Thinking of a Place” i “Holding On”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Queens of the Stone Age objavili trejler nove pesme

Izvor: BalkanRock.com, 21.Jul.2017, 08:11

Američki rok bend Queens of the Stone Age objavili su trejler za novu pesmu pod imenom “Villains“...Bend je na svom zvaničnom YouTube kanalu najavio novu pesmu i novi album pod istim imenom za 25. avgust...Ovo će biti sedmi studijski album benda Queens of the Stone Age i prati “…Like Clockwork”,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.