The Strokes ne snimaju novi album; Potencijalna saradnja sa Rick Rubinom

Izvor: BalkanRock.com, 07.Avg.2017, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Strokes ne snimaju novi album; Potencijalna saradnja sa Rick Rubinom

Uprkos glasinama da će bend The Strokes imati svoj novi LP u saradnji sa producentom Rickom Rubinom, do toga ipak neće doći. Barem ne u skorijoj budućnosti.

Prvobitni izvor ove informacije je otac gitariste Alberta Hammonda. “Razgovaram sa sinom svaki dan i kaže da su tako srećni”, rekao je 73-godišnjak. “Siguran sam da će ovo biti vrlo uspešan album”. U Metro.co.uk veruju da bi sigurno uspešan bio kada bi do njega došlo. Albert Hammond junior >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je u seriji tvitova demantovao očevu izjavu.

“Oprostite, ali ne radimo na albumu”, objavio je Albart mlađi i nastavio “Oprostite Albertu starijem, prerano se uzbudio. Mnogo je nepoznanica ovde i trenutno nemamo ništa vredno pomena. Našli smo se s Rickom i prezentovali neke muzičke ideje, međutim mogući album je godinama daleko, ako ga ikad i napravimo.”

Frontman benda, Julian Casablancas, iskoristio je pažnju javnosti da potvrdi i ukaže da njegov projekt The Voidz sprema nešto novo, pa će publika uskoro imati prilike da čuje nove pesme.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.