The Strokes najavili novi album i nove pesme

Izvor: BalkanRock.com, 30.Sep.2015, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Strokes najavili novi album i nove pesme

Samo pre nekoliko meseci gitarista Albert Hammond Jr, je rekao da sastav nema više nameru da snima bilo šta novo, međutim na sreću njihovih fanova na skorašnjem koncertu u Washingtonu, na Landmark Music festivalu, frontmen Julian Casablancas navodno je izjavio da se bend nakon svirke vraća u studio.

Poslednji album koji je izdala ova grupa izašao je pre dve godine, a u pitanju je “Comedown Machine“.

Razlog za ovako dugu pauzu od snimanja >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Casablances je objasnio rekavši “Ovaj bend mi je ceo život, ali nakon nekih stvari ipak mi je trebalo vremena da mogu da pozitivno razmišljam” dodavši još “to je kao da smo imali najbolji tim ikada, i pre nego što je takmičenje uopšte počelo ljudi su krenuli da slave, a nisu trenirali”.

Šta će se dešavati dalje ostaje da vidimo, a vi bacite pogled na atmosferu sa koncerta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.