The Strokes najavili EP “Future Present Past”

Izvor: BalkanRock.com, 26.Maj.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Strokes najavili EP “Future Present Past”

The Strokes su najavili novi EP pod nazivom “Future Present Past” koji će biti objavljen 3. lipnja za Casablancasov Cult Records.

Frontmen Julian Casablancas najavio je novo izdanje u svojoj radijskoj emisiji Culture Void. EP sadrži tri nove pjesme: “Drag Queen“, “OBLIVIUS” i “Threat of Joy“. Sniman je u Austinu i New Yorku s producentom Gusom Obergom.

Pjesmu “OBLIVIUS”, s ubojitim zvukom električne gitare, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << gromoglasnim klavijaturama i eksplozivnim refrenom, možete poslušati na stranici Cult Recordsa. Na istoj stranici predstavljena je i pjesma “Drag Queen”, a moći će se čuti i “Threat of Joy”.

Posljednji album The Strokesa bio je “Comedown Machine” iz 2013. godine.

Uz najavu novog izdanja, bend je objavio i prvi snimljeni intervju u posljednjih deset godina, a možete ga poslušati i pogledati u nastavku.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.