The Raven Age najavili izlazak debi albuma

Izvor: BalkanRock.com, 11.Avg.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Raven Age najavili izlazak debi albuma

Britanska heavy petorka The Raven Age najavili su izlazak debija “Darkness Will Rise” koji će se u prodaji pojaviti u prosincu ove godine.

Grupa je najavila izlazak svog prvog albuma na pozornici u Luksemburgu gdje su nastupili u sklopu “The Book Of Souls” turneje legendarnih Iron Maiden. “Darkness Will Rise” će biti objavljen u prosincu i sadrži ukupno 13 pjesama od kojih je njih 3 već bilo uvršteno na EP “The Raven Age”. Album se već sad može naručiti >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << preko njihovog web sitea i dobiti besplatan download pjesme “Trapped Withing The Shadows”.

“Sve što smo radili protekle tri godine vodilo je ovoj najavi. Izuzetno smo ponosni i oduševljeni reakcijama koje smo dobili na ovoj turneji i jedva čekamo isporučiti album našim fanovima u cijelom svijetu”, izjavio je u Luksemburgu George Harris, gitarist benda.

Hrvatska publika imala je prilike čuti neke od novih pjesama poput “Promised Land” i “Salem’s Fate” na prošlotjednom koncertu u Spaladium Areni.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.