The Last Shadow Puppets predstavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 21.Maj.2016, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Last Shadow Puppets predstavili novi video

Britanski rokeri The Last Shadow Puppets predstavili su novi video za pesmu “Miracle Aligner” koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu.

Na početku spota, koji je režirao Saam Farahmand, prikazani su Alex Turner i Miles Kane na balkonu dok konfete padaju sa neba. Do kraja videoklipa, predstavljene su i koreografske sposobnosti ovog dua, kada su prikazani dok igraju u velikoj sobi opremljenu rasvetom i zlatnim ogledalima.

Drugi album grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << “Everything You’ve Come to Expect”  objavljen je 1. aprila za Domino Records. Dvojac Alex Turner i Miles Kane tako prekidaju diskografsku pauzu nakon osam godina koliko je prošlo od njihove debi ploče “The Age of the Understatement”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.