The Last Shadow Puppets objavljuju novi album na proleće

Izvor: BalkanRock.com, 28.Jan.2016, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Last Shadow Puppets objavljuju novi album na proleće

The Last Shadow Puppets najavili su novi album koji će nositi naziv “Everything You’ve Come To Expect” i biće objavljen 1. aprila za Domino Records.

Pre nekoliko nedelja predstavili su i video singl “Bad Habits” sa nove ploče, a sada su poznati i ostali detalji. Alex Turner (Arctic Monkeys) i Miles Kane ponovo su se okupili, a tu je i dalje njihov producent James Ford (Simian Mobile Disco), dok je basista Zachary Dawes >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << (Mini Mansions) takođe pridružen grupi. Owen Pallett je zaslužan za žičane aranžmane.

“Everything You’ve Come To Expect” je drugo studijsko izdanje ovog sastava i naslednik debi albuma “The Age Of Understatement” iz 2008. godine.

Članovi grupe za sada imaju potvrđena dva festivalska nastupa, ali postoji velika mogućnost da će broj zakazanih koncerata biti mnogo veći.

Artwork nove ploče, kao i kompletan spisak pesama možete pogledati u nastavku:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.