The Kooks novo ime INmusic festivala

Izvor: BalkanRock.com, 25.Jan.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Kooks novo ime INmusic festivala

Britanski The Kooks svoj prvi nastup u Hrvatskoj održaće, na INmusic festivalu 2016, javljaju organizatori.

Grupa The Kooks nastala je 2004. godine kada su, u muzičkom projektu, polaznici Brightonovog Instituta za modernu muziku, Luke Pritchard i Max Rafferty upoznali ostale članove i počeli stvarati autorske pesme.

Veliki uspeh na samom početku karijere grupu The Kooks lansirao je u vrhove top svetskih lista, a novim albumima nastavili su graditi svoju uzlaznu >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << karijeru i razvijati svoj zvuk. Nakon prvog albuma “Inside In/Inside Out” koji je dosegao visoko drugo mesto na britanskoj listi, drugi album “Konk” zaseo je na prvo mesto. Bend je nakon njih izdao i sledeća dva albuma, “Junk Of The Heart” i “Listen”. Njihove pesme fanovi i mediji opisuju kao neverovatno zaraznima, a iako oni sami za sebe kažu da su zapravo pop bend, jasno je kako su na njihov “novomilenijski” gitarski zvuk uticaj imali mnogi muzički žanrovi – od britpopa preko rocka i post punka do elemenata funka i hip hopa, navodi se u saopštenju.

Ulaznice su dostupne putem festivalskog web shopa, i mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska, kao i u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 299 kuna (+ troškovi transakcije) dok cena za sedmodnevni festivalski kamp iznosi 200 kuna (+ troškovi transakcije) i dostupna je samo putem INmusicovog webshopa.

Sve dodatne informacije dostupne su na www.inmusicfestival.com kao na INmusicovim društvenim mrežama.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.