The Kills obradili Rihannu

Izvor: BalkanRock.com, 11.Jun.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Kills obradili Rihannu

Indie rock duo The Kills objavili su svoju verziju numere “Desperado” koju u originalu izvodi Rihanna, a koja se nalazi na njenom ovogodišnjem izdanju “Anti”.

The Kills su nedavno objavili novi album “Ash & Ice”, pojavljuju se u najgledanijim muzičkim TV emisijama kako bi prezentovali pesme sa najsvežijeg studijskog izdanja, a sada su rešili da se pozabave obradom numere R&B pop zvezde sa Barbadosa.

U izvedbi benda The Kills, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << pesma “Desperado” skroz je ogoljena, a posebna boja glasa Alison Mosshart i gitarski bluz Jamiea Hincea je sve što preostaje. Njihova samotna verzija priziva napuštene, prašnjave i naizgled, beskrajne ravnice američkog zapada.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.