The Killers nastupaju nultog dana Exita

Izvor: BalkanRock.com, 08.Mar.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Killers nastupaju nultog dana Exita

Slavni američki pop-rok sastav The Killers natupiće 5. jula, u okviru takozvanog “nultog” dana Exit festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi.

The Killers su oformljeni 2001. godine u Las Vegasu, a debitantski album “Hot Fuss” objavili su 2004. godine. Nakon ovoga, usledila su još tri studijska izdanja “Sam’s Town” (2006), “Day & Age” (2008) i još uvek aktuelni “Battle Born” iz 2012. godine.

Članovi ovog planetarno >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << popularnog kvarteta, koji su do sada prodali oko 22 miliona nosača zvuka, su pevač i klavijaturista Brandon Flowers, gitarista Dave Keuning, basista Mark Stoermer i bubnjar Ronnie Vannucci Jr.

U Novi Sad stižu u okviru turneje na kojoj će nastupiti u samo desetak zemalja, a publika će imati priliku da premijerno čuje neke od novih pesama koje će se naći na njihovom budućem albumu.

Pored njih, najavljeno je da će riječki indie sastav Jonathan nastupati na ovom Get Exited događaju, pa će momci predstaviti pesme sa nedavno objavljenog albuma “To Love…”

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.